woensdag 2 december 2015

UPDATE - BREAKING NEWS

Hallo lieve mensen, Even een update rondom mijn blog ChantallMulders.com - My Life at Ibiza. Zoals jullie misschien al weten ben ik al een tijdje thuis en heb ik mijn draai weer helemaal gevonden in het 'normale' dagelijkse leven. Ik denk elke dag wel even terug aan mijn Ibiza avontuur en dan krijg ik een instant glimlach op mijn gezicht. Zoals jullie vast wel gemerkt hebben ben ik niet de meest consequente persoon qua uploaden van video's etc en zijn er nu nog twee laatste video's in de maak en deze zullen binnekort online komen. Ik weet het, het nieuwe Ibiza seizoen is alweer bijna begonnen haha!

 
Ik merk wel dat ik vaak zin heb om mijn hersenspinsels en interesses over vanalles en nogwat te delen maar dat er op de een of andere manier niet van komt. Daarom heb ik bedacht om mijn blog algemeen te maken naar www.ChantallMulders.com zodat ik een plekje heb waar ik van alles kwijt kan wat me bezig houdt of waar ik enthousiast van word. Mijn interesses variĆ«ren van reizen, muziek, levensgenieten, beauty en make-up, schattige oude bejaarde mensen, kerstmis, dieren, slechte humor, geschiedenis, mensen en culturen. Maar ook gewoon dagelijkse dingen.

 
Je kan dus van alles verwachten. Ik ga niet consequent dingen posten maar ik plaats gewoon iets als ik daar zin in heb, mijn zelfkennis is groot genoeg om te weten dat ik niet geforceerd saaie stukjes wil schrijven omdat maar iets online te zetten. Binnekort zal ik aanpassingen gaan doen aan mijn lay-out etc. om het een gezellig plekje op het internet te maken.

 Ik vertrek aanstaande zaterdag voor 8 dagen naar New York en daar zal ik ook vast het een en ander filmen maar dat zien jullie wel verschijnen!
De combinatie van fotograferen, schrijven en videos maken vind ik altijd al super leuk en vandaar mijn besluit om er lekker mee door te gaan.

 
Dikke kus,
Chantall.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten