zaterdag 5 december 2015

WHATS IN MY BAG - handbagage Essentials

Ik ga op vakantie en neem mee..
Een hele grote koffer, mezelf én handbagage. 
Omdat ik het zelf altijd leuk vind om te zien wat andere mensen met zich meesjouwen in hun tas dacht ik laat ik ook is zo'n blogpost maken. 

Of ik nu twee uur in het vliegtuig zit, of 10 uur moet vliegen tot plaats van bestemming, ik neem eigenlijk altijd ongeveer dezelfde dingetjes mee.

Van links naar rechts: Magazines - notitie boekje voor al mijn hersenspinsels - een pen - mijn nel veerkamp nek kussentje, ideaal als je alleen reist want het is lullig om kwijlend op de schouder van je buurman of buurvrouw in slaap te vallen - een jawel, selfiestick :-D - mapje met alle belangrijke papieren - New York travel guide - een powerbank - oplader en oordopjes (deze stop ik in het klein tasje bij elkaar) - slaap maskertje, no shame - een zonnebril voor als ik op plaats van bestemming ben - paspoort, niet geheel onbelangrijk - portomonee - lippenstift - labello - lippenbalsem - matterende poeder - mini tubetje handcreme - kauwgom - kam - verfrissende doekjes,  en uiteraard gaat mijn telefoon ook in mijn handbagage. De enige die op deze foto ontbreekt is mijn knuffeltje snuf. Die mag ook mee maar wilde niet op de foto :-p. 

Wat mag er niet ontbreken in jou handbagage?  (behalve je paspoort dan ;-))
Geen opmerkingen:

Een reactie posten