woensdag 23 december 2015

WHATS IN MY BAG - beauty/toilet travel bag

Ik ga op reis en neem mee...Omdat ik het zelf altijd leuk vind om te zien wat andere mensen met zich meesjouwen in hun tas dacht ik laat ik ook is zo'n blogpost maken. Onderstaand een kijkje in mijn travel beauty en toilet tasjes. De spulletjes die ik mee nam naar New York :-). 


Make-up bag
Bovenstaand v.l.n.r. een kwastensetje, ik ben serieus nergens zonder mijn favoriete make-up kwasten - Essence concealer - Hema wenkbrauwgel - Etos primer - Nars the multiple stick in orgasm, mijn all time favourite - Nars Orgasm poeder blush - Boing concealer van Benefit - Blush van Chanel in de kleur Relax, een peachy kleurtje - Chanel camelia de plumes highlighter - Tweezer pincet - Miniatuur van de Armani silk foundation - Naked 2 oogschaduw palette - Too Faced chocolate bronzer - Loreal True match foundation - Mijn drie favoriete Essence Mascara's - Blezi lipstain - Essence lipstick - Benefit Brows a go-go wenkbrauw poeder - Rimmel eyeliner - Maybelline oogpotlood en nog een klein kwastje van benefit. 

Travel toilet bag
Viktor en Rolf Bon-bon parfum - Clarins dagcreme - Victoria's Secret Amber Rose mini bodylotion - Reinigingsdoekjes - Mini Narcisco Rodriques - Mini Chanel parfum - Biosilk sachet - Hema oog make-up remover - Deoleen - Scrub van H20 - Wattenstaafjes - Wattenschijfjes - Mijn favoriete Rituals volume shampoo in een reis flesje - Chanel dagcreme - Haar elastiekje - Gilette scheermes - Rituals scheergel mini - Reis tandenborstel Hema - Elmex tandpasta - Thalgo serum - Rituals reinigingsmelk - Dermalogica masker en oogcreme. 

Zo dat was het! Wat mag er niet in jou travel tasje ontbreken? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten