woensdag 20 januari 2016

MEE MET C - NEW YORK #DAG6 VRIJHEIDSBEELD, GEBETEN DOOR EEN EEKHOORN, BROOKLYN BRIDGE, VICTORIAS SECRET


Janken bij het vrijheidsbeeld (ja ik vraag het me ook af), op verkenning @ The Ellis island, Te graag vrienden willen worden met een eekhoorn. Niet slim én met een slechte afloop want ik werd gebeten haha (ja dat staat op film). Wandelen over de Brooklyn bridge tijdens sunset met mijn nieuwe Engelse vrienden, een beroemde burger bij shake shack met uitzicht op de wel bekende skyline (je kan me niet gelukkiger maken), winkelen bij de grootste Victoria's secret in de hele wereld, met Dagmar opstap naar een rooftop club. Wat was ik in mijn element! En daarna als late night snack afsluiter van deze o zo lange dag een lekkere pizza punt. Wat een dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten