zondag 6 november 2016

24 UUR IN PARIJS - C&C NEMEN JE MEE


In oktober belde mijn vriendin Corne me wat ik die vrijdag op de planning had, en of ik zin had om mee naar Parijs te gaan. Tuurlijk! Samen vertrokken we richting de stad van de liefde om daar 24 uur de grootste lol te hebben. Kijk je mee?

4 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke vlog! Heel tof dat je samen met een vriendin naar Parijs bent geweest en ondanks dat het slecht weer is, ziet Parijs er alsnog zo mooi uit hihi! Ik wil dit ook gauw een keer doen met mijn vriend en denk dat ik dan ook een vlogje ga maken :) Eerst een goede camera aanschaffen... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah lief dankjewel! Parijs is super, ongeacht het weer. Al moet ik zeggen dat toen het zonnetje scheen het wel een stuk aangenamer was :-). Ik film by the way alles gewoon met mijn iPhone!
   Liefs xxx

   Verwijderen
 2. Leuke vlog. Mooi weer hadden jullie zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :-D Ja het weer was top, toen we aankwamen regende het super hard maar de volgende dag volop zon. Heel chill

   Verwijderen