donderdag 3 november 2016

Life - Jankend naar Ibiza (mei 2016)

Hi allemaal! Soms gebeuren er bepaalde dingen in je leven waardoor je zoekende bent.. Zoekende in wat wil ik, wie ben ik, en wat ga ik doen. De eerste maanden begon ik dit jaar positief, want dat zit in mijn aard: altijd blijven lachen.
Toch brak dat lachen me medio mei he-le-maal op en heb ik me een periode vreselijk kut gevoeld. Tuurlijk besefte ik me dat ik geen reden tot klagen heb, maar dat hoeft ook niet altijd om je klote te voelen. 'Soms zie je de bloemen wel maar de kleuren niet'
De reden dat ik hier zo open over ben, is simpel: iedereen is goed in de schijn ophouden; laten zien hoe goed het wel niet met hem of haar gaat. En eerlijk gezegd post ik ook liever geen foto met drie-dubbele onderkin, huilend op de bank met een bak ben & jerry's: - en vind ik mensen die overal over klagen ook irritant. Toch overkomt iedereen dit wel ooit, al is het een periode van liefdesverdriet, burn-out of zelfs depressiviteit. De een heeft er een dag last van, de ander een week, en iemand anders misschien wel een jaar. Ergens vind ik het belangrijk om hier toch over te schrijven omdat er toch een soort taboe op het ontwerp rust, en dat is nergens voor nodig want we zijn allemaal maar mensen. En nu ik weer wat meer bezig ben met mijn blog vond ik een 'geheime' video op mijn Youtube, alleen zichtbaar voor mezelf. Deze video heb ik gemaakt toen ik me echt heel slecht voelde, puur om weer geluksmomentjes in te zien voor als ik weer terug zou zijn in Nederland. En dat is gelukt want ik wist niet eens meer van het bestaan van deze video haha. Mijn naaste mensen weten hoe slecht ik me gevoeld heb, en zijn er in die tijd heel erg voor me geweest en daar ben ik ze echt dankbaar voor. Ik ga deze video met jullie delen, puur omdat niet altijd alles rozengeur en maneschijn is, al lijkt dat soms wel. Even een korte uitleg voor je de video kijkt: Dit speelde zich af in mei en ik vertrok halsoverkop in mijn eentje naar Ibiza toen mijn relatie strandde, ik me echt geen raad meer wist met mezelf (en nee dat was niet door die gebroken relatie, maar dat was wel de druppel die de emmer deed overlopen). Ik ben 5 dagen met mijn telefoon op vliegtuigmodus naar Ibiza geweest, terug naar de basis, terug naar de plek waar ik me het allergelukkigste voel.
Op zoek naar mezelf.. En ik vond mezelf terug! (In drie stukken op het strand ;-)) haha grapje. Ik heb in die week veel nagedacht, geschreven (helpt bij mij altijd) en gehuild, maar zeker ook gelachen, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe (gay)vrienden gemaakt, en oude vrienden opgezocht. Het was heerlijk. Uiteindelijk moet je het toch allemaal alleen doen en je komt er pas achter wat je gelukkig maakt als je in het diepe springt. Dit is absoluut niet de meest charmante video ooit, en ook weinig gepraat zoals jullie normaal gewend zijn in mijn videos maar meer sfeer impressies van mijn week, die uiteindelijk alles behalve slecht was! Ik kijk dit terug met gemengde gevoelens omdat ik weet hoe intens kut ik me destijds voelde, maar in deze dagen kreeg mijn leven weer hartstikke veel kleur. Dusssss mocht je het leuk vinden hier is de video:

En remember:

Liefs Chantall
2 opmerkingen:

  1. Hee wat goed dat je er over blogt, het taboe is er helaas nog heel erg. Terwijl ik steeds meer het gevoel krijg dat iedereen struggles heeft en tegen sombere vastlopende klachten aanloopt. Top gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hee Steffie! Ja dat is ook zeker zo, ik twijfelde ook om dit online te zetten want ja.. Het voelt toch een soort van ongemakkelijk om niet jezelf te zijn. Dus ik heb het maar gewoon gedaan! Bedankt voor je lieve reactie :-). Liefs Chantall

      Verwijderen