maandag 14 november 2016

OUTFIT OF THE DAY - AUTUMN BLAADJES VEGEN


Goeeeedemiddag iedereen,

Maandag.. en de eerste keer mijn auto ruiten krabben was vanmorgen een feit. Niet dat ik aan krabben doe, ik gooi er gewoon warm water overheen. En ja ik weet dat dat slecht is voor je raam, maar tien minuten in de vrieskou staan is slecht voor mijn humeur. Je merkt nu echt ineens dat het veel kouder wordt buiten.

Ieder jaargetij heeft zijn charmes vind ik. Nouja, je moet er gewoon het beste van maken.
Grijze, korte koude dagen en voorlopig geen warm weer.. Tja met dat vooruitzicht kan je er voor kiezen om binnen te gaan zitten mopperen maar daar schiet je weinig mee op. Ik probeer me aan te passen aan ieder jaargetij en ben nu alweer enthousiast in de weer met geurkaarsen, en prop ik mezelf vol met pepernoten en andere lekkere dingen die de sinterklaas-tijd met zich meebrengt. Heb ik even geluk dat de oversized truien in de mode zijn dit najaar! Vorige week ging ik met Esther het bos in om haar nieuwe collectie te shooten voor haar webshop www.esuals.nl en daar kwamen wat herfstplaatjes uit.
Wat is jouw lievelings-seizoen en waarom? 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke blog weer. Ik hou zelf heel erg van zomer heerlijk opstaan als het al licht is en op de een of andere manier sta je dan altijd vrolijk op ! Maar nou vind ik de winter weer lekker omdat je lekkere truien aan kan en warm bij de kachel en niet te vergeten de warme chocolade melk. Eigenlijk vind ik alle seizoenen wel leuk maar de zomer blijft het lekkerst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa daar ben ik het mee eens!! Ieder seizoen is leuk maar de zomer wint het :-D

    BeantwoordenVerwijderen