dinsdag 1 november 2016

update - November

* mutsen verkrijgbaar bij www.esuals.nl

Heey allemaal!

Tijdje geleden dat ik hier wat heb getypt.
Drukke veelbewogen maanden waarbij ik het al druk genoeg had met mezelf haha. Iedereen heeft wel eens van die periodes :-).

Nu gezellig weer de donkere dagen voor kerst zijn aangebroken en ik me wat vaker thuis achter mijn laptop bevind kreeg ik ook weer veel zin om weer is wat te posten.

Er zijn op het moment veel leuke dingen gaande in mijn leventje: mijn vriendin Esther die ik regelmatig help met haar webshop  gaat samenwonen en een winkel beginnen. Spannend en heel leuk! Ik ben twee weken geleden naar Parijs geweest met Corne (komt misschien nog een video van) en heb ik een aantal dagen Glasgow op de planning in december :-D. Zinnn in!

Hoe gaat het met jullie?
Hebben jullie nog onderwerpen of idee├źn die jullie leuk vinden om te lezen hier?

Liefs ChantallGeen opmerkingen:

Een reactie posten