vrijdag 4 november 2016

WIMPER EXTENSIONS - C4YOUHey allemaal, ik ging afgelopen woensdag naar beautysalon C4YOU om wimper extensions te laten zetten. Tot nu toe bevalt het me echt super goed! Ik ben er heel blij mee. Dit is de site van de salon: www.salonc4you.nl


Heb jij ook wel is wimper extensions gehad? En wat vond jij er van? 

2 opmerkingen:

  1. Ik ben nieuw op je blog ! leuk om alles te lezen had gister al veel video's op je youtube kanaal bekeken. Wimper extensions zijn heel erg makkelijk alleen vind ik als je langer wimpers van je zelf heb mascara ook erg mooi. Is maar net wat je zelf leuk en makkelijk vind. Zou je misschien een make-up tutorial willen doen dat je laat zien hoe jij je make-up doet lijkt mij heel leuk en misschien vind je dat zelf ook wel X N

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie! Dankjewel :-D. Ja ik vind die extensions ideaal omdat het veel tijd scheelt met make up aanbrengen en afhalen. Ik ben niet zo goed in tutorials maar ik zal het binnenkort is proberen! Liefs Chantall

      Verwijderen